نسل آینده تجهیزات آشپزی به سمت ساده شدن کار کدبانو و خوشمزه‌تر شدن خوراکی‌ها برای افراد پیش می‌رود.

به گزارش خبرنگار علمی باشگاه خبرنگاران: طراحان بلژیکی با استفاده از مواد سازگار با طبیعت و محیط زیست نسل جدیدی از ظروف قابل خوردن در صنایع غذایی را تولید کرده‌اند.



گفتنی است، این ظروف قابل خوردن از ترکیب موادغذایی مانند نشاسته سیب‌زمینی، آب و روغن گیاهی تولید شده‌اند.



بررسی‌ها نشان می‌دهند، استحکام این ظروف به گونه ای است که می‌تواند وزن گرما و حتی وجود انواع سس‌ها به همراه غذاهای ریخته شده به داخل آن را تحمل کند این ظروف به سادگی قابل هضم توسط معده هستند.

این طراحان خلاق یک زن و شوهر بلژیکی هستند و در حال حاضر در شرکت خود واقع در 30 کیلومتری بروکسل با 30 کارمند مشغول ساخت این ظرف‌ها هستند.

این طراحان امیدوار هستند در آینده انواع وسایل جانبی قابل خوردن در صنایع غذایی مانند کارد و چنگال و حتی کاسه را تولید کنند.


انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار