به
گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران مشهد ، مجتبی مزروعی درسومین همایش بررسی آخرین
دستاوردهای علمی و پژوهشی زعفران در محل اتاق بازرگانی صنایع معادن وکشاورزی
خراسان رضوی پسته و زعفران را مهمترین محصولات صادراتی خراسان رضوی نامید و گفت: این
طرح شامل 5طرح و95 پروژه است که در جهت افزایش کمی وبهبود کیفیت زعفران از مزرعه
تا بازار مصرف است .
وی افزود :محصول زعفران یک محصول استراتژیک است که از نظر اقلیمی،مصرف آب ،بافت مالکیت ومیزان اشتغال ودرآمد بهترین سازگاری را دارد.
مشاور استاندار خراسان رضوی در امور اجتماعی نیز در این نشست اظهار کرد: شوراهای اسلامی پل ارتباطی مناطق آکادمیک با کشاورزی هستند و 14 هزار عضو شورای اسلامی استان باید راهکار استفاده ی بهینه از زعفران و ظرفیتهای آن را بررسی کنند.
علی اصغر رشید افزود: قسمت اعظمی از تولید 240 تنی زعفران ایران مربوط به خراسان است و از این میزان زعفران، 200 تن آن در خراسان رضوی و 40 تن دیگر نیز در خراسان جنوبی تولید می شود.
وی تاکید کرد : مراکز دانشگاهی باید به این عرصه ورود پیدا کنند و با
ایجاد رشتههای مختلف، تعامل دانشگاه و صنعت کشاورزی را تقویت نمایند.
انتهای پیام/ا