دکتر مهران لطفی، متخصص تغذیه در گفتگو با
خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: انار حاوی ترکیبات پلی فنیل و دارای خاصیت خودباکتری است که در فرمول دهانشویه نیز مورد استفاده قرار میگیرد، همچنین مصرف آن موجب کاهش التهاب دیواره عروق خونی و کاهش تصلب شرایین میشود.
وی در ادامه گفت: مطالعات نشان داده که انار، آب انار و همچنین رب انار حاوی خواص ضد التهابی و مسکن طبیعی برای مفاصل است.
وی اظهار داشت: مصرف انار همچنین عامل کاهش سرعت فرآیند پیری است و چینوچروکها و خطوط ریز ناشی از افزایش سن و نور خورشید را کاهش میدهند.
وی در پایان گفت: در طب قدیم به اثر مثبت انار بر درمان کمخونی اشاره شده ضمن اینکه دانه و هسته این میوه زیبا و خوشمزه ضد انگل است و همچنین آب انار شیرین با عسل برای نرمی گلو و از بین رفتن سرفه مفید است. یک لیوان آب انار میتواند 40 درصد
ویتامین بدن شما را تأمین کند.
انتهای پیام/