افراد مصرف غذاهای کنسروی را به دلیل نمک موجود در آن به حداقل برسانند و به جای آن غذاهای تازه مصرف کنند.

 مسعود کیمیاگر متخصص تغذیه در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران،‌ گفت: آموزش می‌توانند در کاهش و کنترل میزان مصرف نمک تاثیرات مطلوبی بر جای نهد متاسفانه در کشور کنترل خوبی بر میزان مصرف نمک نمی‌شود.

این متخصص تغذیه ادامه داد: بر میزان مصرف نمک در کارخانه‌ها نظارت شود، مردم نیز محصولاتی مانند کالباس، خیارشور و چیپس که میزان زیادی نمک دارد به مقدار کمتری استفاده نمایند و میزان مصرف نمک خود به مقدار 3 تا 5 گرم در روز کاهش دهند.

کیمیاگر عنوان کرد: مردم از مصرف کالاهایی که سدیم بالایی در آن وجود دارد پرهیز کنند، اداره استاندارد نیز استانداردی دقیق برای میزان مصرف نمک در محصولات غذایی مشخص کند.

وی تصریح کرد: ترکیبات نمک و سدیم مدت نگهداری مواد غذایی را افزایش می‌دهد و از این ترکیبات در کنسروها استفاده می‌شود، افراد مصرف غذاهای کنسروی را به دلیل نمک موجود در آن به حداقل برسانند و به جای آن غذاهای تازه مصرف کنند.



انتهای پیام/

برچسب ها: کنسرو ، نمک ، موادغذایی ، سدیم
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار