محمد جواد تیباپور متخصص قلب و عروق در گفتگو با
خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: در حال حاضر بیماریهای قلبی و عروقی به عنوان شایعترین بیماری در جهان مطرح هستند و سالانه بیش از 10 میلیون نفر بر اثر این بیماری و عوارض آن، جان خود را از دست میدهند.
وی با اشاره به نقش عوامل غذایی در بروز بیماریهای قلبی و عروقی، تصریح کرد: در مقابل بسیاری از مواد غذایی نظیر میوهها و سبزیها درکاهش خطر این بیماریها بسیار موثر هستند.
تیباپور افزود: تحقیقات نشان میدهند که نوشیدن چای سبز در شبانه روز، میتواند احتمال بروز بیماریهای قلبی و عروقی را تا حدود 15 درصد کاهش دهد.
وی با بیان اینکه ویتامین های مختلف نیز مانع از بروز بیماریهای قلبی می شوند، یادآور شد: برخی دیگر از اقدامات نیز در کاهش خطر بیماریهای قلبی و عروقی موثر هستند که از مهمترین آنها میتوان به کاهش مصرف چربی، ورزش کردن، عدم استعمال سیگار و پیشگیری از چاقی و اضافه وزن اشاره کرد.
انتهای پیام/