نریمان سعادتی متخصص تغذیه در گفتگو با
خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران افزود: مواد غذایی مختلفی در عملکرد بهتر مغز و اعصاب دخیل هستند که از بین آنها میتوان به سبزیها و میوهها اشاره کرد.
وی با اشاره به نقش انگور در بهبود و ارتقای سطح زندگی، تأکید کرد: بر اساس تحقیقات، مصرف مناسب و متعادل انگور، با تأثیرات مفید بر روی سیستم مغزی و عصبی قدرت حافظه را به میزان دو برابر و حتی بیشتر افزایش میدهد.
سعادتی با بیان این که انگور یاقوتی در بین اغلب میوهها و سبزیها حاوی بیشترین میزان آنتیاکسیدان است، اظهار داشت: البته تأثیر مفید انگور بر حافظه و یادگیری، تنها ناشی از بالا بودن میزان آنتیاکسیدانها در انگور نیست.
وی یادآور شد: آب انگور موجب افزایش تولید دوپامین ناقل عصبی شده و از این طریق به عملکرد بهتر سیستم مغزی و عصبی و بهبود قدرت حافظه کمک میکند.
انتهای پیام/