مصرف مکمل‌ها، ویتامین‌ها و تغذیه‌ی مناسب از پیشگیری از پوکی استخوان نقش بسزایی دارند.

مرتضی حکیمیان، متخصص تغذیه  در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران، گفت: پوکی استخوان عارضه‌ای است که با بالا رفتن سن بوجود می آید و در نهایت از استحکام بافت و املاح استخوان کم می کند و معمولا مقاومت بافت بدن با بلند کردن اشیا‌ء سنگین کاسته می‌شود.

وی افزود: پوکی استخوان علامتی ندارد، در واقع افرادی که در معرض خطر پوکی استخوان هستند قبل از ابتلاء‌ به پوکی استخوان باید با مصرف برخی خوراکی‌ها، ویتامین‌ها و مکمل‌ها عملیات پیشگیری را انجام دهند تا افراد به پوکی استخوان مبتلا نشوند. تغذیه‌ی مناسب یکی از ارکان و روش‌های مؤثر جهت جلوگیری از پوکی استخوان محسوب می‌شود.

وی اذعان داشت: کلسیم و پروتئین مانند لبنیات کم چرب از بهترین منابع غنی پروتئین است که در پیشگیری از پوکی استخوان نقش بسزایی دارد.


انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار