به گزارش
گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران؛ به نقل از روابط عمومی وزارت نفت، مدیر عامل شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی ایران، بعد از ظهر پنجشنبه (١٣ آذر ماه) در آیین واگذای یکهزار نفتکش جاده پیما به متقاضیان، گفت: بر اساس قانون، دستگاه حاکمیت نقش نظارتی دارد و با کاهش تصدی گری آن در امور اجرایی، این مهم بتدریج اتفاق افتاده است.
سید ناصر سجادی، نوسازی و بهینه سازی ناوگان حمل مواد سوختی بوسیله بخش خصوصی و هدایت و نظارت بخش دولتی را گامی رو به جلو در اجرای اصل ٤٤ قانون اساسی خواند.
وی گفت: واگذاری یکهزار دستگاه نفتکش جاده پیما، بر اساس تفاهمنامه سه جانبه شرکت ملی پخش به عنوان هدایتگر و ناظر بخش دولتی، بانک ملت به عنوان ارائه دهنده تسهیلات و شرکت ماموت در نقش تامین کننده انجام شده است.
سجادی با بیان این که میانگین سنی ناوگان حمل و نقل عمومی ١٦سال است، تصریح کرد: میانگین سنی ناوگان جاده ای شرکت ملی پخش با نوسازی آن به طور قابل توجهی کاهش می یابد.
وی تصریح کرد: توزیع بدون وقفه و به موقع روزانه ٢٥٠ میلیون لیتر (در هر ساعت ١٠ میلیون لیتر) انواع فرآورده نفتی می طلبد که ناوگان جوانی در اختیار داشته باشیم.
مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی ایران، تاکید کرد: با ورود نفتکشهای تازه این مهم تحقق می یابد و میانگین سنی ناوگان جاده ای به حدود ٩ سال می رسد.
سجادی، اثر بخشی ناوگان جاده ای را برای توزیع انواع فرآورده های نفتی مهم خواند و گفت: نفتکشهای جاده پیما با عبور از نقاط سخت گذر کوهستانی این قابلیت را دارند که سوخت را به نقطه های دور دست برسانند در حالی که دیگر روشهای حمل (دریا، راه آهن) چنین انعطافی ندارند.
مدیر عامل شرکت صنعتی ماموت نیز گفت: واگذاری یکهزار دستگاه نفتکش تازه و ورود آن به چرخه توزیع فرآورده های نفتی، گامی رو به جلو و مشترک برای رونق اقتصادی کشور است که باید تداوم یابد.
فردوس ادامه داد: هم اکنون نزدیک به یکصد دستگاه نفتکش جدید به متقاضیان معرفی شده از سوی شرکت ملی پخش، واگذار شده است.
وی گفت: شرکت ملی پخش ٥٨٠ متقاضی را به شرکت ماموت معرفی کرده است که ٢١٥ مورد آنها قرارداد امضا کرده اند.
به گفته مدیرعامل شرکت صنعتی ماموت، اظهار کرد: هم اکنون ٧٥٠ دستگاه نفتکش جدید در این مجموعه آماده واگذاری است.
انتهای پیام/