حمید سلیمی گفت: فیلم‌هایی در سینمای ایران با نام تجاری و با نادیده گرفتن ارزش‌ها و اصول فیلمسازی و با از دست دادن استانداردهای یک اثر، زننده‌ترین نوع روابط و شوخی‌ها را به تصویر می‌کشند.

حمید سلیمی منتقد سینما در گفتگو با خبرنگار سینمای باشگاه خبرنگاران گفت: تفکیکی میان فیلم هنری و تجربی در سینمای جهان وجود ندارد و فیلم‌سازان سعی می‌کنند با داستانی ساده‌تر و رعایت اصول فیلمسازی طیف وسیع‌تری از مخاطب را جذب کنند و با تبدیل شدن به یک برند، عروسک‌ها، بازی‌های کامپیوتری و... از آن اثر تولید می‌کنند و تا مدت‌ها در خاطره‌ها می‌مانند و در واقع مقایسه سینمای ایران با سینمای جهان یک شوخی بانمک است.
 
وی افزود: در سینمای ما قضیه فرق می‌کند، فیلم‌هایی با نام تجاری و با نادیده گرفتن ارزش‌ها و اصول فیلمسازی و با از دست دادن استانداردهای یک اثر، زننده‌ترین نوع روابط، شوخی‌ها، شخصیت‌ها و دیالوگ‌ها را به تصویر می‌کشند.
 
سلیمی عنوان کرد: از سال 83 تا 93 مجموعه‌ای از فیلم‌های کمدی ساخته شد که یکی از یکی ضعیف‌تر و زننده‌تر بود و نتیجه‌اش قهر مخاطب با سینما شد.
 
وی ادامه داد: به نظر می‌آید تعریف درستی از سینمای ایران وجود ندارد و مسئولان در فراهم آوردن انتظار مخاطب‌شان ناتوان هستند.
 
این منتقد سینما اظهار داشت: تا کی باید با تولید فیلم بدون اصول از مخاطبان‌مان کم کنیم؟ فیلم‌هایی که نه بازیگران در آن سر و شکل واقعی یک بازیگر را دارند و نه فیلم‌ها از شوخی نامناسب، زشت و تکراری دست برمی‌دارند.
 
سلیمی خاطرنشان کرد: تا وقتی مسئولان امر با الفاظ سیاه‌نمایی و... فیلم‌ها را سرکوب می‌کنند سرمایه‌گذاران هم با ترس فیلم می‌سازند و نتیجه‌اش سینمایی است که اکنون می‌بینیم.


انتهای پیام/رس
برچسب ها: سینما ، حمید سلیمی ، منتقد
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار