فعال‌ترین ارگان در اجرای سیاست‌های ابلاغی جمعیت وزارت بهداشت بوده که در این زمینه کارهایی همچون رایگان کردن زایمان طبیعی و رفع محدودیت بیمه برای فرزند چهارم به بعد را انجام داده است.

به گزارش خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران، دکتر محمد اسحاقی معاون برنامه ریزی و هماهنگی دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی امروز ۲۴ آذر در سمینار رویکردهای جدید جمعیتی که در تالار امام خمینی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی برگزار شد گفت: کاهش نرخ باروری از 6.4 از سال ۶۵، به چهار درصد در سال ۹۰ رسیده است، همچنین نرخ رشد جمعیت از 3.2 به 2.3 در همین بازده زمانی فوق رسیده است. 

وی با بیان اینکه قرار بود که تا سال ۹۰ میزان باروری به میزان ۴درصد برسد، افزود: به جای اینکه ما در سال ۹۰ به ۴ درصد برسیم این امر در سال ۷۱محقق شد که به دنبال آن قانون تنظیم خانواده به تصویب رسید و آموزش‌ها در جامعه به سمت کاهش زاد و ولد حرکت کرد. 

وی ادامه داد: طبق آمار در بین کشورهای آسیایی شیب میزان باروری در ایران شدید‌تر از کشورهای دیگر است. باید توجه داشت عواملی که باعث کاهش نرخ باروری شده است، شامل افزایش شهرنشینی، افزایش سطح تحصیلات، افزایش سن ازدواج، توسعه اشتغال زنان، اخذ فتوا و نظر برخی از علمای مذهبی بر کنترل و کاهش جمعیت است. 

 وی خاطر نشان کرد: فعال‌ترین ارگان در اجرای سیاست‌های ابلاغی جمعیت وزارت بهداشت بوده که در این زمینه کارهایی همچون رایگان کردن زایمان طبیعی و رفع محدودیت بیمه برای فرزند چهارم به بعد را انجام داده است، بنابراین دیگر ارگانهای مذکور هم باید همگام با وزارت بهداشت در رسیدن به هدف این سیاست‌ها که افزایش جمعیت می‌باشد حرکت کنیم. 



انتهای پیام
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار