وی افزود: علیرغم وجود قانون و مصوبه دولتی برای واگذاری بازار گوشت قرمز به بخش خصوصی، خصوصی سازی معطل مانده و اجرای این قانون به سلیقه‌های شخصی برخی مدیران محدود شده است.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران، سعید سلطانی اظهار کرد: نبود مدیریت صحیح و ساماندهی در بازار از سویی و نقص در زنجیره تولید تا مصرف باعث شده قیمت گوشت قرمز در ایام خاصی مانند اربعین به صورت ناگهانی تغییر کند.

وی افزود: علیرغم وجود قانون و مصوبه دولتی برای واگذاری بازار گوشت قرمز به بخش خصوصی، خصوصی سازی معطل مانده و اجرای این قانون به سلیقه‌های شخصی برخی مدیران محدود شده است.

مدیر عامل اتحادیه مرکزی دامداران ادامه داد: وزارت جهاد کشاورزی به جای صرف هزینه‌های هنگفت برای تنظیم بازار محصولات کشاورزی مانند گوشت قرمز آن هم در ایام خاصی مانند اربعین می تواند بخشی از امکانات خود را با قیمت مناسب در اختیار تشکل‌های بخش خصوصی توانمند قرار دهد تا ساماندهی بازار این محصولات به بهترین نحو صورت گیرد.

سلطانی گفت: در حال حاضر وضعیت بازار گوشت قرمز به گونه‌ای است که دامدار همواره هر کیلوگرم لاشه را کمتر از 20 هزار تومان می فروشد و متضرر می شود اما از سوی دیگر گوشت قرمز همیشه بیش از 50 درصد گران‌تر از این قیمت (بیش از کیلویی 30 هزار تومان) به دست مصرف کننده می رسد که او هم ناراضی است.

وی تاکید کرد: اگر بازار تولید تا عرضه گوشت قرمز و فرآورده‌های دامی همان گونه که قبلا به تصویب رسید به تشکل‌های بخش خصوصی واگذار شود، تولیدکننده می‌تواند بدون دغدغه بازار به تولید پایدار خود ادامه دهد. مصرف کننده نیز بدون دغدغه گرانی محصولات مورد نیاز خود را از بازار تامین خواهد کرد اما این مصوبه لغو شده است.

انتهای پیام/

منبع: ایسنا
برچسب ها: گوسفند ، قربانی ، گوشت
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.