میوه ها و سبزیجات رنگی به دلیل داشتن آنتی اکسیدان ، میزان استرس روزانه را کاهش داده و باعث شادابی و نشاط می شود.

دکتر هنرور متخصص تغذیه در گفتگو با خبرنگار کلینیک باشگاه خبرنگاران گفت: متخصصان تغذیه توصیه می کنند تمام مواد غذایی از جمله میوه و سبزیجاتی که رنگی هستند مثل انواع توت ها ، گیلاس و حتی مرکبات نارنجی رنگ باید حتما در طول روز مصرف شوند چرا که هر رنگ از میوه ها دارای آنتی اکسیدان قوی است.

وی افزود: آنتی اکسیدان ها با کم کردن استرس و افزایش توان بدنی منجر به کاهش بیماری ها شده و شادابی روزانه را تامین می کنند.

دکتر هنرور تصریح کرد: فلفل دلمه ای زرد و نارنجی به دلیل داشتن کاروتنوئید که نشان دهنده یک آنتی اکسیدان قوی است به کاهش استرس بدن کمک می کند.

وی در خصوص میزان  استفاده هر واحد میوه در طول روز گفت: حدود 3 تا 4 واحد برای مصرف سبزیجات و 2 تا 4 واحد برای میوه ها در طول روز ضروری است.

انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Afghanistan
ناشناس
۱۵:۲۹ ۰۹ بهمن ۱۳۹۵
عالیست
آخرین اخبار