به گزارش
خبرنگار کلینیک باشگاه خبرنگاران، مطالعات جدید نشان میدهند مصرف 4 تا 5 وعده ماست در هفته سبب کاهش خطر ابتلا به دیابت نوع دو میشود.
محققان در انگلیس با بررسی رژیم غذایی 4000 نفر در طی 11 سال، دریافتند افرادی که در رژیم غذایی خود ماست زیادی مصرف کرده اند 24 درصد کمتر از سایرین به دیابت نوع 2 مبتلا شده اند. در حقیقت مشخص شد این افراد در رژیم غذایی خود در هفته 4 الی 5 وعده ماست کم چرب مصرف کرده اند. این محققان اعلام کردند جایگزین کردن یک وعده ماست بجای یک وعده چیپس یا تنقلات مضر می تواند خطر ابتلا به دیابت را تا 47 درصد کاهش دهد.
این مطالعه نشان می دهد احتمالا پروبیوتیک های موجود در ماست در پیشگیری از دیابت نقش مهمی ایفا می کنند.
نتایج این مطالعه در نشریه بین المللی دیابت به چاپ رسیده است.
تهیه و ترجمه: گروه سلامت سیمرغ