مصرف چاشنی نمک می‌تواند باعث سردرد در افراد شود و به‌‌ همان اندازه کاهش مصرف می‌تواند تا یک سوم سبب کاهش در ابتلا به سردرد شود.

به گزارش خبرنگار علمی باشگاه خبرنگاران؛ کاهش مصرف نمک از ۹ گرم به 3 گرم در روز می تواند منجر به کاهش سردرد به میزان ۳۱ درصد در افراد شود. 

گفتنی است، ۳ گرم نمک در روز معادل نیم قاشق چای خوری است. 

بررسی‌ها نشان می‌دهند، از جمله غذاهای پرخطر حاوی مقدار فراوان نمک می‌توان خوراکی‌هایی مانند سیب زمینی سرخ کرده، نان، سوپ، کنسرو، پنیر، ترشی و غلات کنسرو شده را نام برد.


انتهای پیام/
برچسب ها: چاشنی ، سردرد ، نمک ، کنسرو
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار