غذاهای دریایی و اسیدهای چرب امگا3 از آن دسته از خوراکی‌هایی هستند که افراد نباید از مصرف آن غافل شوند.

سمانه حشمتی متخصص آسم و آلرژی در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران، گفت: آسم تنگی نفس حمله‌ای همراه با خس خس سینه است که در اثر مجاری هوایی و تورم غشاء‌های مخاطی ایجاد می‌شود.

وی افزود: افزایش ضربان قلب، کاهش فشار خون، اضطراب و سرفه‌های خشک از علایم آسم محسوب می‌شوند. در واقع افرادی که به این بیماری مبتلا هستند باید از مصرف مواد غذایی آلرژی‌زا پرهیز کنند و برخی غذاها را از رژیم غذایی‌شان حذف کنند و از خوراکی‌هایی مانند: شیر، تخم‌مرغ، غذاهای دریایی، اسیدهای چرب امگا 3 غافل نشوند.

وی اذعان داشت: مصرف مواد غذایی غنی از ویتامین‌های A و B6 باید افزایش یابد و البته لازم به ذکر است؛ این بیماران باید از دریافت وعده‌های غذایی پرحجم اجتناب کنند چرا که امکان وخیم‌تر شدن حال آنها بیشتر است.


انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار