مدیرکل پزشکی قانونی مازندران با اعلام این مطلب افزود: بیشتر تخلفات رخ داده از سوی پزشکان در سه گروه درمانی زنان، ارتوپدی و جراحی عمومی بوده است.
براساس اظهارات این مقام مسئول، قصور های صورت گرفته از سوی پزشکان مربوط به درمان نامناسب و سهل انگاری در درمان بیمارانی است که به آنها مراجعه کرده بودند.
عباسی، رسیدگی به این موارد قصور پزشکی شامل مواردی است که آسیب دیدگان برای شکایت به نظام پزشکی و دادگاه مراجعه کرده اند و احتمالاً موارد دیگری هم بوده که افراد آسیب دیده به دلایل ناآگاهی یا ناتوانی از پیگیری به دادگاه مراجعه نکرده اند.
دکتر عباسی در ادامه افزود: شکایت های صورت گرفته درباره قصور پزشکی ابتدا در نظام پزشکی مورد بررسی قرار می گیرد و سپس در صورت احراز تخلف و سهل انگاری صورت گرفته پرونده برای تعیین میزان قصور به پزشکی قانونی ارجاع می شود.
علی عباسی با اشاره به تشکیل 129 پرونده قصور پزشکی در مازندران بیان داشت: شایع ترین شکایات بیماران در مازندران از متخصصان زنان، جراحان عمومی، متخصصان ارتوپدی و دندانپزشکان است.
این مسئول با اعلام اینکه از بین پرونده های قصور پزشکی مازندران 55 درصد منجر به صدور محکومیت شد، خاطرنشان کرد: در پنج سال گذشته 180 پرونده در این زمینه تشکیل شد البته در سال جاری 19 پرونده با صدور رأی همراه بوده و به نتیجه رسید.
انتهای پیام/ز