به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران مشهد ، شله و حلیم غذای خوشمره و مقوی است که برای پختن آن ساعت ها وقت صرف می شود در پخت شله که معروف به شله مشهدی است و حلیم از حبوبات دانه گندم و گوشت گوسفندی تازه استفاده می شود و این دو غذا طرفداران زیادی به ویژه در بین جوانان دارد
این روز ها در مشهد هیات های عزاداری مختلفی حضور دارند و هر یک با طبخ غذای مخصوص خود از عزاداران پذیرایی می کنند. اما شله مشهدی و حلیم در بین این غذا ها جایگاه ویژه ای دارد. پخت شله مشهدی از زمان مغول در خراسان رواج یافته است به سبب در دسترس بودن مواد غذایی مختلف بومی تهیه آن در مراسم خاص مانند ایام محرم و صفر بیشتر از دیگر فصول سال مرسوم است. همچنین بالا بودن هزینه پخت و تهیه شله و حلیم موجب شده است تا این ماده غذایی در برخی از آشپزخانه های شهر از قرار کیلویی پنج تا شش هزار تومان به فروش برسد.