دکتر پیام فرحبخش، متخصص تغذیه در گفتگو با
خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران، گفت: سبوسها جزء خانوادهی فیبرها به شمار می آیند و افرادی که قصد لاغر شدن دارند میتوانند با مصرف سبوس گندم و جو به چاقی خود پایان دهند.
وی افزود: مصرف سبوس گندم به صوت خام یا پخته به دلیل دارا بودن فیبر کافی باعث لاغری می شود و تأثیر لاغری آنها قابل مقایسه را فیبرهای طبیعی دیگر است.
وی ادامه داد: سبزیها و میوهها و محصولات لبنی مانند شیر هم جزء خانواده فیبرها میباشند که علاوه بر تأثیر لاغری، قند خون را نیز کنترل میکنند.
وی افزود: مقدار مصرف سبوسها رعایت شود زیرا مصرف زیاد آنها کم خونی،
پوکی استخوان – ریزش مو را به همراه دارد.
وی در آخر گفت: بهتر است این سبوسها را پیش از 2 قاشق مربا خوری مصرف نکنیم زیرا علاوه بر کم خونی و پوکی استخوان و ریزش مو باعث کمبود کلسیم در بدن نیز می شود.
انتهای پیام/