_ خوردن ترشی بعد از شیرینی
_ خوردن خربزه و هندوانه بعد از مصرف آبگوشت
_ آشامیدن آب سرد بعد از مصرف غذای گرم و بعد از ورزش
_ مصرف لبنیات با گوشت سفید (مرغ و ماهی)
_ مصرف ماهی و تخم مرغ که احتمال بروز بیماری هایی مانند نقرس، بواسیر، درد دندان و ... را افزایش می دهد.
_ مصرف سرکه و حلیم
_ مصرف ترشی و لبنیات
_ مصرف سرکه با موادی مثل عدس، ماش و ماست
_ مصرف پنیر و بادام
_ مصرف ماست و ترب
_ مصرف انار و حلیم (هریسه)
_ مصرف خربزه و عسل
_ مصرف خوراک کله گوسفند و میوه انگور
انتهای پیام/
منبع سیمرغ