دکتر زهرا عبداللهی مدیر دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت در گفتگو با
خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: بیماریهای قلبی و عروقی علت اصلی یک سوم موارد مرگ و میر ناشی از بیماریهای مزمن و علت اصلی مرگ در افراد بالای ۳۰ سال و در دومین علت مرگ در افراد ۱۵-۵۹ سال است. باید توجه داشت که پر فشار خون علت 7.6 میلیون مرگ زودرس و ۲۲ میلیون ناتوانی و عوارض ناشی از بیماری در جهان است.
وی ادامه داد: مطالعات سازمان جهانی بهداشت بیشترین منبع نمک در کشورهای منطقه امرو را نمک موجود در نانها عنوان کرده است. مطالعات نشان داده که کاهش حدود ۶ گرم نمک دریافتی روزانه باعث کاهش ۲۴ درصدی سکته مغزی و کاهش ۱۸ درصدی بیماریهای عروق کرونر میشود و حدود 2.5 میلیون مرگ و میر را کاهش میدهد.
عبدالهی تاکید کرد: کاهش مصرف نمک به میزان یک گرم در روز موجب کاهش ۷ درصدی در بروز سکته مغزی و قلبی میشود.
انتهای پیام/