وی دربارهی برنامهی کنسرت ایران و یونان گفت: این اجرا بسیار منحصر به فرد است و شامل قطعاتی از دورهی باروک تا باخ و ویوالدی است و خروجی کنسرت ما در ژانر کلاسیک محسوب میشود.
باستانینژاد تصریح کرد: موسسه خیریه مهر آفرین به سرپرستی فاطمه دانشور، اسپانسر کنسرت ما است و بخشی از فروش بلیت این کنسرت صرف اهداف خیر خواهانه خواهد شد.
"الکساندار هالاپسیس" در ادامه نشست گفت: بنده متولد روسیه هستم و تحصیلات موسیقیایی خود را در آنجا ادامه دادم. از شش سالگی ویالون را با پدر تمرین کرده و حدود 15 سال است که در یونان زندگی میکنم. در حال حاضر با یک ارکستر 30 نفره در آتن همکاری دارم که ارکستر مجلسی آتن نام دارد. این کوارتت که در ایران اجرا میکنیم، کوارت المنتی نام دارد که هشت سال پیش در یونان ساخته شد و دلیل بنیاد گروه به این دلیل است که ما اعتقاد داریم هرکدام از سازهای کوارتت یک طالع دارد که ویالون به معنای آب، چلو به معنای زمین و دو ویالون دیگر یکی آتش و دیگر هوا را معنا میدهد.
این چهار ساز، چهار المان از طبیعت است که موسیقی طبیعت را مینوازند. این دومین بار است که ایران هستم و تجربیات بسیار خوبی در این سرزمین بدست آوردم و بسیار شباهت بین ایران و یونان حس کردم. فرهنگ ایران و یونان بسیار شبیه هماند.
وی ادامه داد: ایرانیها خیلی مستعد هستند، اما اشکال اینجاست که بچهها را خیلی دیر برای آموزش به کلاسها میفرستند. نوازندهای اینجا دیدهام که از 16 سالگی شروع کرده و بی نظیر بود و معتقدم اگر از کودکی شروع میکرد، الان مسلما اتفاقهای ویژهای برای وی میافتاد. ویالون ساز بسیار سختی است و اگر از 12 سالگی به سراغ این ساز برویم، کاری بیهوده است.
مروارید ناظمی نیا در انتهای نشست گفت: بنده یازده سال سن دارم و از 9 سالگی پیانو را آغاز کردم و با اساتیدی چون هالاپسیس، باستانی نژاد و آرامشی نژاد آموزش دیدهام و در 28 شهریور کنسرتی را در تالار رودکی که یک رزیتال پیانو بود اجرا کردم و پس از آن اساتید تصمیم گرفتند که در کنار آنها کنسرتی بین المللی را اجرا کنیم.
انتهای پیام/ اس