ابوالفضل وفایی نژاد متخصص غدد و متابولیسم در گفتگو با
خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران اظهار داشت: برای کنترل بسیاری از اختلالات و بیماریها، باید حجم وعدههای غذایی را کاهش داده و در مقابل میان وعدههای غذایی را بیشتر کرد.
وی گفت: افرادی که سریع غذا میخورند، به معده خود اجازه نمیدهند که احساس سیری را اعلام کند و در نتیجه موادغذایی بیش از نیاز مصرف شده و فرد در معرض چاقی و اضافه وزن میشود.
وفایینژاد تأکید کرد: آرام غذا خوردن به معده این فرصت را میدهد که غذا را با آرامش هضم کرده و از این طریق میتواند خطر چاقی و اضافه وزن را تا 30 درصد کاهش دهد.
وی خاطر نشان کرد: پیادهروی کردن پس از وعدههای غذایی اصلی نیز میتواند خطر چاقی و اضافه وزن را تا حد بسیار زیادی کاهش دهد.
وفایینژاد با اشاره به اینکه مصرف میوهها و سبزیها نیز میتواند خطر چاقی را کاهش دهد، یادآورشد: در مقابل باید از مصرف غذاهای حاضری و انواع فستفودها که حاوی چربی بالایی هستند نیز پرهیز کرد.
انتهای پیام/