محمد مهدی رادفر متخصص بیماریهای عفونی در گفتگو با
خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران تصریح کرد: بوتولیسم که انواع مختلفی دارد، به طور عمده به دلیل مصرف غذاهای فاسد نظیر کمپوتها و کنسروها بروز میکند.
وی افزود: متاسفانه برخی از مشکلات در حوزه بهداشت و درمان موجب شده که کنترل بوتولیسم با مشکلاتی همراه باشد.
رادفر تاکید کرد: نقص نظام ثبت و گزارش دهی در خصوص بیماری بوتولیسم، یک مشکل جدی در کنترل و پیشگیری از بوتولیسم بوده و این مشکل هم در بخش دولتی و هم در بخش خصوصی مشاهده میشود.
وی گفت: در واقع تقویت نظام گزارش دهی موضوعی بسیار جدی است که تاثیر به سزایی در دستیابی به اهداف نظام مراقبت بهداشتی و درمانی خواهد داشت.
رادفر خاطر نشان کرد: افراد جوان و زنان خانه دار نیز از مهم ترین افراد معرض خطر ابتلا به بوتولیسم هستند که آموزش آنها در زمینه نحوه صحیح تهیه و فرآوری مواد غذایی و سایر موضوعات مرتبط، میتواند خطر این بیماری را کاهش داده و از عوارض جانی و مالی آن بکاهد.
انتهای پیام/