رقیه دژاگاه متخصص تغذیه در گفتگو با
خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: افراد از جهت های مختلف با هم تفاوت دارند این تفاوت در گروه خونی آنها نیز وجود دارد مثلا در فردی که گروه خونی A دارد نمیتواند به فردی که گروه خونی B دارد خون دهد، این موضوع در مورد مواد غذایی نیز صادق است یعنی برخی از مواد غذایی که بدن بعضی افراد به خوبی می پذیرد برخی دیگر از افراد سازگار نیست.
وی ادامه داد: افراد گروه خونی O بیشتر گوشت خوار بودهاند و معده افرادی که گروه خونی O دارند اسید و تمام آنزیمهای لازم برای هضم پروتئین های حیوانی را به اندازه کافی تولید میکنند.
دژاگاه بیان کرد: افراد دارای گروه خونی A با غذاهای گیاهی سازگاری دارد دستگاه گوارش گروه خونی A به دلیل مصرف بیشتر گیاهان ضعیفتر است و در هضم پروتئینهای حیوانی دچار مشکل میشود و این گروه در ابتلا به سرطان معده و روده بزرگ از سایر گروههای خونی مستعدتر است.
وی اظهار کرد: افراد گروه خونی B سازگار با هر نوع آب و هوا بسیار بالاست و از سیستم ایمنی و عصبی و فیزیکی خوبی برخوردارند و گروه خونی A با جهان مدرن بسیار سازگار است دستگاه گوارش آنها به نسبت و به راحتی نمیتواند پروتئینهای حیوانی را هضم کنند زیرا مقدار اسید معده آنها کاهش یافته با این حال میزان مصرف گوشت قرمز و مواد غذایی مدرن بالایی دارند.
انتهای پیام/