به گزارش
گروه ورزش باشگاه خبرنگاران؛ محمود گودرزی در نشستی که با اعضای کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی در محل وزارتخانه داشت با ناکافی خواندن اعتبارات تخصیصی به وزارت ورزش و جوانان افزود: در سال ۹۳با همین رقم رویدادهای مهمی چون جام جهانی فوتبال، بازی های آسیایی و پاراآسیایی، بازی های ساحلی پوکت، المپیک جوانان و نوجوانان و ده ها رویداد کوچک و بزرگ را پشت سر گذاشتیم.
وی کل اعتبار اختصاص یافته به فدراسیون های ورزشی را 75 میلیارد تومان در سال جاری اعلام کرد و گفت: این در حالی است که تنها در بازی های آسیایی گوانگژو که 4 سال پیش برگزار شد 260 میلیارد تومان (با دلار هزار تومان) هزینه شد و در بازی های آسیایی امسال (با دلار 3000 تومان) در کل 50 میلیارد تومان هزینه کردیم.
گودرزی در همین ارتباط افزود: اما نتیجه ای که با این هزینه کرد، حاصل شد، برابر با نتیجه 4 سال پیش و شاید از نظر مرغوبیت مدال بهتر از آن نیز بود که این نشان می دهد مدیریت اعمال شده همراه با رویکردی جهادی است.
وزیر ورزش و جوانان در بخش دیگری از صحبت های خود اعتبارات بخش عمرانی ورزش و جوانان را نیز بسیار ناچیز دانست و گفت: تمام اعتباری که برای عمران و آبادانی در حوزه ورزش و جوانان در نظر گرفته شده به 200 میلیارد تومان هم نمی رسد که تنها 50 درصد آن تخصیص پیدا می کند.
وی ادامه داد: کشور ما دارای 4 هزار شهر بزرگ است که اماکن ورزشی نیمه تمامی از 20 سال گذشته را در خود جای داده وبا این وضعیت به دست ما رسیده است. برخی دوستان تصور می کنند که بودجه هست و ما دریغ می کنیم اما این گونه نیست.
گودرزی درادامه با تاکید به این نکته که از ابتدای ورودش به وزارت ورزش و جوانان ریالی برای فوتبال باشگاهی وحرفه ای پرداخت نکرده است، گفت: با این حال روزنامه های زرد می نویسند که گودرزی برای پول پرسپولیس را کشت و استقلال را از بین برد اما نباید فراموش کرد همین دو تیم سالیانه 30 تا 40 میلیارد از دولت ارتزاق می کردند که بخش اندکی از آن به بازیکنان می رسید. من جلوی این کار را گرفتم؛ اما گلایه دارم از برخی نمایندگان که روزنامه های زرد را مرجع تصمیم گیری و صحبت های خود قرار می دهند و از ما انتقاد می کنند. انتظار داریم از ما حمایت شود.
وی با اشاره به این نکته که وزارت ورزش و جوانان تنها برای تیم های ملی فوتبال هزینه کرده است اظهار داشت: ما فقط برای این تیم ها هزینه می کنیم تا بیش از پیش در منظر جامعه جهانی منزوی نشویم.
وزیر ورزش و جوانان در ادامه با گلایه از میزان مشارکت مردم در ورزش به خصوص ورزش همگانی گفت: ضریب مشارکت در ورزش همگانی ایران 7 درصد است؛ این درحالی است که این ضریب در کشورهای اسکاندیناوی به بالای 70 درصد می رسد چراکه ورزش به عنوان فرهنگ در بین عموم پذیرفته شده است.
گودرزی با بیان این که ما در صددیم تا به سمت ورزش همگانی سوق پیدا کنیم افزود: باید سهم 75 میلیونی مردم از ورزش را در این بین افزایش دهیم.
وی در ادامه با مقایسه ای کوچک از سهم وزارت ورزش و جوانان با سایر دستگاه ها در برخورداری از اعتبارات گفت: این وزارتخانه دو حوزه ورزش و جوانان را پشتیبانی می کند اما اعتبارات ما برای فعالیت جوانان تنها 7 میلیارد تومان است که به نظر شما با این بودجه چه کار خارق العاده ای می توان انجام داد.
وزیر ورزش و جوانان با اذعان به این نکته که اولویت کشور در بحث سلامت و امنیت است، اظهار داشت: ورزش هم جزئی از سلامت و امنیت کشور محسوب می شود. سلامت از این منظر که در پیشگیری از بیماری های روحی و روانی تاثیرگذار است.
وی ادامه داد: ما قائل به تفکیک ورزش بین حوزه های همگانی، قهرمانی و حرفه ای نیستیم چرا که بعد قهرمانی آن باعث رو آوری و افزایش به بعد همگانی ورزش می شود. بد نیست بدانید بعد از مسابقات جهانی والیبال تقاضا برای ورود به این رشته چندین برابر شد.
گودرزی درپایان با بیان این که هر کمکی نمایندگان مجلس به وزارت ورزش و جوانان کنند به مثابه کمک به جامعه است، گفت: یک ریال سرمایه گذاری در ورزش تبعات مثبتی در کاهش اعتیاد، بزه، خشم،سلامتی جسم و روان افراد جامعه و کاهش بیماری و پیشگیری از ان ها دارد.
انتهای پیام/