محبوبه فتاحی روانشناس در گفتگو با
خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران، گفت: هر خانواده در ارتباط با فرزندان خود از روش تربیتی خاصی استفاده میکند و منظور ما از روش تربیت شیوهای است که والدین براساس آن فرزندان را تربیت میکنند.
وی با اشاره به اینکه تفاوتهای بسیاری در نحوه تربیت فرزندان وجود دارد، افزود: امروزه میتوان از دو نوع روش تربیت قدرت مدارانه و روش تربیت متعادل صحبت کرد.
فتاحی اظهار داشت: در روش قدرت مدارانه، روش تربیت به صورت سنتی و قدیمی است که والدین بر این باورند برای جلوگیری از لوس شدن فرزندان باید از به کار بردن چوب و عصا دریغ نکرد و معمولا از تنبیه بدنی برای تربیت فرزند استفاده میکنند.
وی اضافه کرد: در روش تربیت متعادل که بهترین روش تربیت فرزندان است به حقوق کودک اهمیت داده میشود و فرزندان در این روش فرصت ابراز عقیده ارند و در صورت بروز اشتباه به کودک به عنوان یک مجرم نگاه میشود.
فتاحی روانشناس با تاکید براینکه در روش متعادل والدین سرمش زندگی کودکان هستند و تمام رفتار آنها به عنوان یک زیربنا در تربیت کودک موثر است بیان داشت: به طور مثال رفتار مذهبی والدین، نظم و تربیت موجود در زندگی آنها، مهر و محبت والدین نسبت به یکدیگر الگوی بسیار مناسبی برای تربیت فرزندان است.
وی خاطر نشان کرد: به خانوادهها توصیه میکنم برای تربیت فرزندان خود از روش تربیت متعادل استفاده کنند تا فرزندان به درستی تربیت شوند.
انتهای پیام/