برخی از اماکن می‌توانند برای طبخ غذا بسیار خطرناک باشند.

به گزارش خبرنگار علمی باشگاه خبرنگاران؛ کارشناسان هشدار می‌دهند از جمله خطرناکترین اماکن برای پخت غذا مکانهایی مانند گاراژ، پارکنیک، حیاط و یا باغ است. 



گفتنی است کارشناسان اعتقاد دارند تهیه و طبخ غذا در محیط آزاد و همینطور قرار گرفتن خوراکیها در دمای محیط به مدت طولانی باعث فساد آنها و بروز 70 درصد علل مسمومیت‌های غذایی در افراد است.

 


گفتنی است بهترین مکان برای طبخ غذا آشپزخانه است. 

انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار