عبدالهی گفت: کسانی که مصرف روزانه نمک آن‌ها بالا است، دچار پوکی استخوان می‌شوند.

دکتر زهرا عبدالهی مدیر دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: بررسی‌ها نشان داده که در صورتیکه افراد تنها ۳ گرم از مصرف روزانه نمک خود را کاهش دهند، بیماریهای قلبی و عروقی حدود ۵۰ درصد کاهش خواهند یافت. 

وی با بیان اینکه افرادی که در زندگی خود غذاهای شور و پرنمک مصرف کرده‌اند، شانس بالارفتن فشارخون در آنها بیشتر است، عنوان کرد: حدود نیمی از زنان مسنتر از ۴۵ سال و ۹۰ درصد زنان مسنتر از ۷۵ سال به بیماری‌های پوکی استخوان مبتلا هستند که یکی از دلایل عمده آن مصرف زیاد نمک است. چرا که نمک زمان دفع، کلسیم را هم با خود دفع می‌کند، بنابراین هرچه مصرف نمک بیشتر دفع کلسیم هم بیشتر است. 

وی ادامه داد: کاهش تراکم استخوان ناشی از دریافت زیاد نمک در زنان یائسه بیشتر از سایر زنان است، همچنین مردان مستعد هم به پوکی استخوان مبتلا می‌شوند که البته میزان ابتلای آنان کمتر زنان است. 

عبدالهی اظهار داشت: همچنین آمار‌ها نشان می‌دهد که از هر سه زن یک نفر و از هر دوازده مرد یک نفر به پوکی استخوان مبتلا می‌شود. 

بنابراین افراد باید تلاش کنند که میزان مصرف نمک خود را به کمتر از ۵ گرم برسانند تا ریسک ابتلای خود را به پوکی استخوان و بیماری‌های قلبی و عروقی کاهش دهند. 



انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.