سمیع، هزینه درمان ساکنان بومی مناطق عملیاتی، با احتساب تعرفه دولتی در مناطق ١٩ گانه این سازمان را بیش از ١٤٠ میلیارد تومان عنوان کرد.

به گزارش گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران؛ به نقل از روابط عمومی وزارت نفت، حبیب الله سمیع مدیرعامل سازمان بهداشت و درمان صنعت نفت گفت: پیشنهاد وزارت بهداشت برای تعرفه مناطق محروم، ضریب k٣,٤ است و این شرایط برای وزارت بهداشت به صورتی است که از نیروی طرحی استفاده می کند در نتیجه قیمت خدمات برای این وزارتخانه بسیار کمتر تمام می شود.
 
مدیرعامل سازمان بهداشت و درمان صنعت نفت اظهار داشت: سازمان بهداشت و درمان صنعت نفت نیز هزینه همه خدمات درمانی خود را با تعرفه دولتی محاسبه می کند در نتیجه با برآورد انجام شده در سال گذشته برای بومی ها در مناطق ١٩ گانه سازمان، حدود ٤٢ تا ٤٣ میلیارد تومان هزینه شده است که با احتساب ضریب مناطق محروم بالغ بر ١٤٠ میلیارد تومان می شود.
 
وی با اشاره به این که سازمان موظف است خدمات درمانی را در حد فوریتهای پزشکی به تمام مردم ارائه دهد، اظهار داشت: هیچ مرکز درمانی مجاز نیست خدمات درمانی را از مردم بومی، غیرشرکتی و هر فرد بیماری که در شرایط و فوریت خاص به مراکز درمانی مراجعه می کند، دریغ کند و موظف است در حد امکاناتی که دارد خدمت مطلوب را ارائه دهد.
 
سمیع در ادامه افزود: خدمات سازمان در بعضی مناطق مانند خارگ و عسلویه، منحصر به فرد است زیرا وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در آن منطقه حضور ندارد در نتیجه سازمان بهداشت و درمان صنعت نفت علاوه بر ارائه خدمات به کارکنان صنعت نفت تنها سرویس دهنده به جمعیت بومی ساکن در منطقه است.
 
مدیرعامل سازمان بهداشت و درمان صنعت نفت ادامه داد: این سازمان نیز وظیفه دارد خدمات بستری، اعمال جراحی و بسیاری از خدمات بهداشتی و درمانی پایه را برای مردم این مناطق انجام دهد.
 
وی با اشاره به شرایط ویژه این مناطق اظهار داشت: ما در ارائه خدمات بهداشتی و درمانی به جمعیت بومی این مناطق هیچ محدودیتی را اعمال نمی کنیم برای نمونه، بهداشت و درمان صنعت نفت در منطقه عسلویه، ٨٨ درصد خدماتش را به جمعیت بومی اختصاص می دهد.
 
مدیرعامل سازمان بهداشت و درمان صنعت نفت با تأکید بر ارائه این خدمات در همه مراکز تحت پوشش این سازمان در کل کشور گفت: انجام اقدامات اورژانسی برای هر مراجعه کننده ای به مراکز بهداشتی و درمانی سازمان در کل کشور بدون هیچ محدودیتی انجام می شود.
 
سمیع با اشاره به این که بسیاری از تاسیسات صنعتی در مجاورت مناطق روستایی واقع شده اند، گفت: خدمت رسانی به روستائیان نیز در زمینه های بهداشتی و درمانی و اورژانسی توسط مراکز پزشکیاری ارائه می شود.
 
وی با اشاره به این که خدمات درمانی در مناطق عملیاتی بسیار پرهزینه است، گفت: هزینه ویزیتهای پزشک متخصص، امکانات اسکان و پرواز و دیگر مسائل با در نظر گرفتن شرایط سخت آب و هوایی مناطق جنوبی کشور از دلایل ایجاد هزینه بالای برای سازمان در زمینه خدمات رسانی به شمار می رود.

انتهای پیام/
برچسب ها: بهداشت ، درمان ، نفت ، تعرفه ، خارگ ، عسلویه
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار