رقیه دژاگاه، متخصص تغذیه در گفتگو با
خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران در رابطه با آداب بردن انواع خوراکیها در سفر بیان کرد: برای اینکه سفر سالمی داشته باشیم باید به چند نکته مهم توجه کنیم. که شامل این موارد است، از بردن شیرینیهای خامهای و کرمدار و انواع میوهها و سبزیها پرهیز کنیم که به علت حرارت ترکیبات موجود در آن تغییر کرده و باعث مسمومیت میشود.
و اگر میخواهید میوه ببرید به تعداد افراد برده تا در طول مسیر تمام شود.
وی ادامه داد: لبنیاتها را با خود نبرید این خوراکی به حرارت حساس و به سرعت تغییر مزه میدهد.
دژاگاه افزود: برای این که سفر مناسبی داشته باشید باید همراه خود آب جوش و آب خنک ، یک بطری آب میوه، کمی آجیل و دیگر تنقلات سالم، نبات، نان لواش و تافتون و اگر میخواهید کنسرو ببرید باید دور از حرارت قرار گیرد.
انتهای پیام/