به گزارش
خبرنگار کلینیک باشگاه خبرنگاران، بررسی ها نشان می دهند، خوراکی ها بر اساس جدیدترین یافته ها می توانند باعث تغییر در ساختار ژن ها شوند. کارشناسان اعتقاد دارند خوردن غذاهای نمک دار عث تولید ژن های مخرب در بدن شود.
دانشمندان با انجام آزمایشات و مطالعاتی بر روی داوطلبان زیادی دریافتند افرادی که در مواد غذایی خود از نمک زیاد استفاده می کنند تولید ژن های عامل بیماری زا و یا مسائل وحی روانی در آن ها بیتر است.
خوردن غذاهای شور می تواند با برهم زدن نظم و توالی ژنتیکی افراد را در معرض خطر ابتلا به بیماری هایی مانند ضعف سیستم ایمنی بدن، تصلب شرائین، سخت شدن رگ ها و در نهایت بروز مرگ زودرس قرار دهد.
انتهای پیام/