شکوهی با بیان اینکه رشته فیزیوتراپی دارای مقاطع تحقیقاتی بالا‌تر پی اچ دی در کشور است؛ اظهار داشت: مقاطع بالینی بالا‌تر آن مانند دکترای حرفه‌ای فیزیوتراپی (دی. پی تی) در ایران شکل نگرفته و فقط بصورت پایلوت در دانشگاه تهران آن هم با ظرفیت بسیار محدود پذیرش می‌شود و در واقع راه ادامه تحصیل این رشته را در ایران بسته‌اند.

دکتر فرجود شکوهی عضو شورایعالی سازمان نظام پزشکی در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران با اشاره به اینکه هدف نهایی جامعه فیزیوتراپی اجرای تمام عیار دکترای حرفه‌ای در سطح کشور است؛ بیان داشت: طی مذاکراتی که با مسئولین وزارت بهداشت داشتیم درخواست راه اندازی اینتری لول را هم داده‌ایم که در واقع از کنکور سراسری پذیرش برای این مقطع صورت گیرد. 

وی به اهمیت دی. پی. تی در فیزیوتراپی اشاره کرد و گفت: جلوگیری از تداخل و موازی کاری امور تخصصی رشته با دیگر تخصص‌ها و رشته‌ها، جلوگیری از مهاجرت غیرضروری فارغ التحصیلان به کشورهای دیگر به جهت تحصیل یا کار و ارائهٔ خدمات درمانی با کیفیت بالا‌تر و به روز‌تر از جمله مزایای اجرای دی. پی. تی در کشور است. 

وی به ذهنیتی که قبلا در عناصر صنفی این رشته وجود داشت اشاره کرد و افزود: قرار بر این بود که اجرای دی پی تی در چند سال اول منحصر بدوره ترانزیشنال باشد و ما بتوانیم تعداد قابل ملاحظه‌ای از همکاران را ارتقا بدهیم وبعد اینتری لول راه اندازی شود اما اکنون هم درانجمن وهم در بورد نظر براین است که علاوه بر ارتقای همکاران از دوره لیسانس و فوق لیسانس به دکترای حرفه‌ای؛ به دنبال ارتقا از کنکور سراسری و ورودی رشته فیزیوتراپی به دکترای حرفه‌ای هم باشیم. 

عضو شورایعالی سازمان نظام پزشکی با بیان اینکه اجرایی شدن کامل دی. پی. تی بر سلامت، اقتصاد و فرهنگ جامعه تاثیر بسزایی دارد؛ اذعان داشت: نقش تاثیر گذار این رشته در مراقبت‌های بهداشتی اولیه، پیشگیری و درمان اختلالات مختلف و کاهش قابل توجه هزینه‌های درمانی مردم و دولت در کوتاه مدت و بلند مدت بر کسی پوشیده نیست. 



انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار