به گزارش
گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران به نقل از روابطعمومی، این جشنواره با حضور دکتر هاشمی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، دکتر نهاوندیان رییس دفتر رییس جمهور، جمعی از مدیران وزارتخانه بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، دانشمندان، محققان، اساتید، پژوهشگران و نخبگان عرصه پزشکی کشور، در تاریخ 22 دی و در دانشگاه شهید بهشتی برگزار شد.
در این جشنواره از بین تحقیقات و پژوهشهای ارسال شده به دبیرخانه جشنواره، در حوزههای مختلف پزشکی تعداد 13 محقق، 1 پژوهش برتر، 6 محقق جوان، 4 محقق دانشجو، 3 دانشگاه علوم پزشکی، 6 مرکز تحقیقاتی، 3 کمیته تحقیقات دانشجو، 4 مجله علمی-پژوهشی علوم پزشکی و تنها یک موسسه غیردولتی حامی پژوهش- بانک پاسارگاد- برگزیده شدند.
در بخشی از متن تقدیرنامه بانکپاسارگاد آمدهاست: پیشرفت و تعالی ایران اسلامی مرهون تلاشهایی است که در جهت تحقق آرمانهای بلندمدت و برای قطع وابستگی کشور صورت میگیرد. حرکت بالنده پژوهشگران متعهد و برجسته کشورمان در مسیر دستیابی به علوم و فنون جدید به ویژه در عرصه علوم پزشکی، همگام با توسعه، موجب ارتقای سلامت، افزایش امید به زندگی در کشور و اعتلای نام ایران و ایرانی در جهان شدهاست.
گفتنی است بانکپاسارگاد به عنوان بانکی که خود را حامی علم و دانش کشور میداند در راستای توسعه و ترویج تحقیق و پژوهش در کشور تاکنون اقدامات گوناگونی را به انجام رسانیده است. این بانک در گامی اساسی، در سال 1390 اقدام به تاسیس دانشگاه خاتم، مجهز به تجهیزات و امکانات برتر آموزشی کرد.
این دانشگاه از وجود اساتید برتر و خبره در ترکیب هیات امنا و هیات علمی خود بهره برده و تاکنون با بیش از 1000 دانشجو و 30 رشتهی دانشگاهی در مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد، قصد دارد به یکی از معتبرترین مراکز علمی غیردولتی کشور و خاورمیانه مبدل شده و روند مهاجرت استعدادهای برتر کشور را معکوس نماید.
این بانک همچنین در راستای حمایت از پروژههای دانش بینان و پرریسک در حرکتی ارزشمند، اقدام به تأسیس شرکت پیشگامان امین سرمایه پاسارگاد- شناسا، با تکیه بر شعارهای نوآوری، سازماندهی و سودآوری در حوزه سرمایهگذاری ماجراجویانه (VC) کردهاست.
از اولویتهای بانک پاسارگاد در حمایت از پروژههای دانش بنیان میتوان به فنآوریهای حوزه سلامت، مدیریت انرژی، منابع طبیعی و سبکهای زندگی اشاره کرد.
پروژههایی مانند پروژه مدیریت منابعآب و برق با تمرکز اولیه بر منابع آب کشاورزی، حوزه تشخیص و توانبخشی پزشکی با تمرکز اولیه بر توانبخشی شنوایی و سیستمهای کاشت حلزونی، حوزه طراحی، ساخت و عرضه سیستمهای توانبخشی حرکتی، طراحی و تولید و ارائه خدمات پرینترهای سه بعدی و مدلسازی سریع، حوزه طراحی و تولید بستههای آموزش و ترویج علم و فناوری به زبان ساده، حوزه سرگرمی و تولید بازیهای رایانهای و گوشیهای هوشمند با استاندارد کیفی برای حضور در بازارهای بین المللی، طراحی، تولید و عرضه ضد بدافزار و... از نمونه کسب و کارهایی است که شرکت شناسا در آنها مشارکت حقوقی کردهاست.
بانکپاسارگاد در راستای حمایت از نخبگان، برای هفتمین سال پیاپی از رتبههای برتر کنکور سراسری در پنج گرایش ریاضی، تجربی، انسانی، هنر و زبانهای خارجی از طریق خرید سهام و پرداخت بورسیه ماهانه تا پایان زمان تحصیل در دانشگاههای ایران، حمایت کرد.
این امر در راستای تحقق مسئولیتهای اجتماعی(CSR) بانک و به جهت حذف دغدغههای غیر درسی دانشجویان نخبه و ترغیب ایشان برای ادامهی تحصیل در کشور صورت میگیرد. دعوت از نخبگان ایرانی خارج از کشور و برگزاری نشستهای هماندیشی به منظور ایجاد انگیزه در کشور با ایشان نیز در این راستا صورت گرفته است.
این بانک با سرمایهگذاری در ساخت خانههای بهداشت و کتابخانه در بسیاری مناطق محروم کشور یکی دیگر از رسالتهای اجتماعی خود را در حمایت از سلامت و دانش در کشور انجام دادهاست. همچنین تعداد زیادی از مراکز پزشکی مانند بیمارستان مسیح دانشوری، بنیاد امور بیماریهای خاص و بیمارستان امام رضای مشهد از حمایت بانک جهت خرید دستگاههای پیشرفتهی پزشکی استفاده کردهاند.
بانک پاسارگاد همچنین به فراخور مناسبتهای گوناگون نظیر هفتهی پژوهش از پژوهشگران برتر دانشگاهی با اعطای سهام و کمک هزینه پژوهشی حمایت به عمل آورده است. علاوه بر این حمایت از صدها نمایشگاه، کنفرانس و گردهمایی علمی، رویدادهای دانشگاهی
(startup، جشن فارغ التحصیلی و...)، حمایت از چاپ دهها عنوان کتاب در زمینههای گوناگون علمی و فرهنگی، حمایت از تیمهای دانشجویی علمی (تیمهای روبوکاپ، خودروهای برقی و...) در زمره فعالیتهای پژوهش محور بانک قرار دارد.
این بانک تاکنون با همکاری دانشگاهها و انجمنهای معتبر بینالمللی اقدام به برگزاری دورههای مشترک جهت تربیت کارشناسان و مدیران زبده مالی و بانکی کرده است که از آن میان میتوان به برگزاری موفقیتآمیز دورههای کارشناسیارشد با دانشگاههای معتبر خارجی نظیر دانشگاه Nice Sophia Antipolis و Grenoble فرانسه و دورههای حسابداری و مدیریت با انجمنهایی نظیر ACCA (انجمن حسابداران خبره انگلستان)، IAE (انجمن دانشکدههای مدیریت فرانسه) وFNEGE (بنیاد ملی آموزش مدیریت بازرگانی فرانسه) اشاره کرد.
نهادینهسازی مدلهای مبتنی بر دانش در بانک از طریق حضور در فرآیند جایزه MAKE و همچنین تأسیس معاونت مطالعات اقتصادی و امور تحقیق و توسعه نشان از محوریت علم و پژوهش در ساختار سازمانی بانک دارد که تاکنون منجر به دریافت تندیس بلورین تعالی سازمان (EFQM) و انتخاب بانک به عنوان سازمان دانشی برتر کشور توسط جایزه جهانی MAKE در دو سال متوالی شدهاست.
حمایتهای این بانک در راستای توسعه علم و ترویج پژوهش در کشور همچنان ادامه دارد. چراکه اعتقاد دارد به عنوان یک نهاد مالی و اقتصادی، در مسیر پیشرفت و آبادانی کشور مسئولیت سنگینی بر عهده دارد. توسعه و تولید علم نیز یکی از مهمترین عوامل توسعه کشور است
انتهای پیام/