سیر خرد شده دارای خواصی باور نکردنی برای حفظ سلامت بدن و بویژه قلب انسان است.

به گزارش خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران؛ کارشناسان بهداشتی به افرادی که در کنار غذاهای خود از سیر خوراکی یا خشک شده استفاده می‌کنند توصیه اکید می‌کنند که پس از خرد کردن سیر برای مدت حدود 10 دقیقه آن را به کنار بگذارند و بعد در خوراک یا سالاد از آن استفاده کنند.

گفتنی است، تحقیقات جدید نشان داده است که در سیر خرد شده نوعی آنزیم به نام لیسین تولید می‌شود که برای کاهش خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی عروقی و همینطور کاهش گرفتگی رگ‌ها بسیار مفید است.



انتهای پیام/

 

برچسب ها: سیر ، قلب ، آنزیم ، عروق
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار