صدرالله کمالوند متخصص تغذیه و رژیم درمانی در گفتگو با
خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران تصریح کرد: بر طبق بررسی های موجود، حدود 25 درصد افراد جامعه، دچار مشکل فشار خون بالا هستند که اغلب این افراد از عارضه خود اطلاع ندارند.
وی گفت: اغلب بیماریهای مزمن نظیر بیماریهای قلبی و عروقی و سکتههای قلبی و مغزی و بیماری های دستگاه عصبی و مغزی و همچنین بیماریهای کلیوی، با فشار خون بالا در ارتباط بسیار نزدیک هستند.
کمالوند با اشاره به اینکه بهبود وضعیت تغذیه یکی از بهترین راهکارها برای پیشگیری از فشار خون بالا است، تاکید کرد: مصرف زردچوبه تاثیر بسیار خوبی بر روی سلامتی کبد داشته و همچنین میتواند خطر فشار خون بالا را تا حدود 20 درصد کاهش دهد.
وی افزود: زردچوبه همچنین خواص ضد سرطانی خوبی نیز داشته و می تواند در کاهش خطر سرطانهایی نظیر سرطان سینه، سرطان خون و سرطان روده بزرگ نیز موثر باشد.
انتهای پیام/