آرمین مشهور متخصص بیماریهای گوارشی در گفتگو با
خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران با اشاره به نقش عوامل غذایی در بروز یبوست، افزود: مصرف زیاد چربی و لبنیات و در مقابل مصرف کم میوهها و سبزیها، نقش عمده ای در بروز یبوست دارد.
مشهور تاکید کرد: کمبود برخی از عناصر و مواد معدنی که به وفور نیز مشاهده میشود، ارتباط نزدیکی با یبوست و اختلالات رودهآی دارد.
وی با بیان کمبود سدیم نقش مهمی در بروز مشکلات رودهای دارد، یادآور شد: نمک یک ماده ضروری برای بدن است که کمبود یا ازدیاد آن در بدن عوارض نامطلوب و بعضا خطرناکی برای سلامتی دارد.
مشهور خاطر نشان کرد: برای جذب بهتر مواد غذایی در روده نمک یک ماده مورد نیاز و ضروری است و در صورتیکه این ماده در بدن به میزان کافی وجود نداشته باشد، احتمال بروز بیماریهای رودهای نظیر یبوست نیز وجود خواهد داشت.
انتهای پیام/