پاسدار می گوید: نکته جالب توجه در مورد گوشت شترمرغ این است که کالری، کلسترول و چربی آن حتی از گوشت قرمز پایین تر است.
وی بیان داشت :به همین دلیل گوشت شترمرغ برای بیماران قلبی - عروقی ، افراد دچار چربی خون بالا، غذای بسیار مناسبی می باشد.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه نیزافزود: شترمرغ در شرایط مختلف آب و هوایی پرورش مییابد و سالانه 30 تن گوشت شترمرغ در استان کرمانشاه تولید میشود.
بهرام خانی گفت: از پوست و چرم این پرنده به دلیل مرغوبیت بالای ان در تهیه کیف، کفش و کمربند استفاده میشود.
از تخم شترمرغ به دو صورت خوراکی و تولید جوجه استفاده میشود. ضمن اینکه پوسته آن نیز به عنوان پایههای زینتی محبوبیت قابل توجهی در بین مردم دارد.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه گفت : با توجه به اینکه در منطقه غرب کشتارگاهی برای شترمرغ وجود ندارد، گفت: کشتار این پرنده و دباغی چرم آن تنها در قزوین انجام میشود.
خانی در ادامه با بیان اینکه تاکنون 10 پروانه بهره برداری و تاسیس واحد پرورش شترمرغ در استان کرمانشاه صادر شده، گفت: ظرفیت جوجهریزی این واحدها 710 قطعه میباشد.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه ادامه داد: در حال حاضر در این استان چهار واحد دارای پروانه بهره برداری با ظرفیت 280 قطعه وجود دارد که دو واحد آن با ظرفیت 60 قطعه و تولید سالانه 30 تن گوشت شترمرغ فعال است.
انتهای پیام /ع