وحید چگینی رییس پژوهشگاه ملی اقیانوسشناسی و علوم جوی در گفتگو با
خبرنگار دانشگاهی باشگاه خبرنگاران گفت: در طی این بازدید که با حضور محمد سعیدنژاد رییس سازمان به همراه حسنزاده محمدی مدیرکل مرکز بررسیها و مطالعات راهبردی، علیرضا کبریایی معاون توسعه و تجهیز بنادر و محمدرضا الهیار مدیرکل مهندسی سواحل و بنادر و همچنین چگینی رییس پژوهشگاه، معاونان، روسای پژوهشکدهها، مراکز پژوهشی و اعضای هیات علمی پژوهشگاه انجام شد، از مراکز پژوهشی، تجهیزات میدانی و آزمایشگاهی پژوهشگاه ملی اقیانوسشناسی و علوم جویبازدید به عمل آمد.
وی افزود: یکی از اهداف پزوهشگاه را کمک به نهادها وسازمانهای مرتبط و همکاری با سازمانهای دریاییدر کشور عنوان کرد و ضمن معرفی سه طرح کلان خلیج فارس، دریای عمان و دریای خزر در پژوهشگاه، گفت با تجهیزات مدرن و نیروی انسانی متخصصی که پژوهشگاه در اختیار دارد در بخشهای متعدد تحقیقاتی دریایی، میدانی و آموزشی میتواند کمک شایانی به ارگانها و سازمانهای دریایی ارایه دهد.
چگینی بحث پایش و مدل سازی آبهای کشور را یکی از حوزههای فعالیت مرتبط بین پژوهشگاه و سازمان بنادر و دریانوردی عنوان کرد و اظهار داشت: بدون قطع با کمک نیروی انسانی متخصص پژوهشگاه و همچنین شناور تحقیقاتی اقیانوس پیما که پژوهشگاه در اختیار دارد، دو دستگاه میتواند فعالیت و همکاری خوبی با هم داشته باشند.
وی تصریح کرد: همچنین بحث تبادل دادهها را یکی دیگر از زمینههای همکاری مشترک بیان کرد و گفت پژوهشگاه در زمینه کارهای میدانی، آزمایشگاهی و اقیانوسشناسی ماهوارهای میتواندهمکاری خوبی با سازمان داشته باشد.
چگینی در ادامه افزود: با توجه به اینکه سازمان بنادر و دریانوردی طرحهای گستردهای انجام میدهد پژوهشگاه میتواند یکی از بازوهای اصلی تحقیقاتی سازمان بنادر و دریانوردیباشد. بنابراین میتوان در این بخش همکاری خوبی بین طرفین ایجاد گردد.
وی بحث آموزش را یکی دیگر از زمینههای همکاری پژوهشگاه با سازمان عنوان کرد و اظهار داشت: با فعال شدن مرکز منطقهای، نیروهای سازمان بنادر و دریانوردی میتوانند دورههای بین المللی طی و گواهی این مرکز که زیر نظر یونسکو است را دریافت نمایند.
انتهای پیام/