رئیس دبیر خانه اجرایی ستاد کشوری تحول نظام سلامت گفت: حضور پزشکان مقیم در بیمارستان های دولتی منجر به بهره مندی به هنگام مردم از خدمات درمانی در بیمارستان های وابسته به وزارت بهداشت شده است.

به گزارش گروه علمی باشگاه خبرنگاران به نقل از  (وب دا)؛ دکتر آقاجانی اعلام کرد: به منظور بهره‌مندی به‌هنگام مردم از خدمات درمانی از طریق حضور دائم پزشکان متخصص در بیمارستان‌های وابسته به وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی این برنامه از اول خرداد ماه اجرا شده است که با گذشت 7ماه از شروع برنامه 400 بیمارستان مشمول به طور کامل آن را اجرا و بیش از 7200 متخصص ما را در اجرای شایسته طرح همراهی کرده اند و به طور متوسط هرشب بیش از 843 پزشک متخصص در این بیمارستان ها مقیم  هستند.

معاون درمان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در ادامه گفت: هدف از اجرای این برنامه ارائه به‌موقع خدمات درماني، پاسخگویی 24 ساعته بیمارستان‌های درمانی و آموزشي - درماني، تعیین تکلیف بیماران توسط متخصص مربوط در بخش اورژانس در حداقل زمان ممکن، انجام به موقع ویزیت بیماران، اعمال جراحی و اقدامات اورژانسی و در نهایت افزایش رضایت‌مندی مردم بوده است.

دکتر آقاجانی افزود: به منظور تضمین دریافت خدمات درمانی مناسب در هر ساعت شبانه روز و در همه نقاط کشور و ارتقای کیفیت خدمات و مراقبت‌های سلامت، دانشگاه‌هاي علوم پزشکی  در بیمارستان‌های درمانی آموزشي درماني تابعه مکلف شده اند، از پزشکان متخصص یا فوق‌تخصص‌ /فلوشیپ به عنوان پزشک مقیم استفاده نمایند.

وی اعلام کرد: 17رشته تخصصی و فوق تخصص مشمول این طرح می شوند و پزشک مقیم موظف است در تمام ساعات مقیمی، حضور فیزیکی فعال در بیمارستان‌های درمانی آموزشي درماني داشته و اقدامات تشخیصی و درمانی مورد نیاز بیماران مرتبط با زمینه تخصصی خود را انجام‌‌دهد.

دکتر آقاجانی اعلام کرد طی ارسال بخشنامه به  تمامی دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور مقرر شده است تمامی بیمارستان های 64 تا 96 تخت فعال حتما باید دارای یک پزشک مقیم از یکی از رشته‌های تخصصی داخلی، جراحی عمومی و یا طب اورژانس باشند. همچنین کلیه بیمارستان‌های درمانی آموزشي درماني جنرال با بیش از  96 الی 256 تخت فعال، ضروری است دارای دو تا چهار پزشک مقیم در رشته‌های تخصصی موردنیاز باشند. از سوی دیگر به دلیل بار بستری بیمار در  بیمارستان‌های درمانی آموزشي درماني جنرال با بیش از 256 تخت فعال، ضروری است این مراکز درمانی دارای چهار تا شش پزشک مقیم در رشته‌های تخصصی موردنیاز باشند.

وی ادامه داد: در راستاي اجراي بسته مقيمي طرح تحول نظام سلامت و نظارت بر بخش هاي اورژانس بيمارستاني،  كليه  بيمارستان هاي  استان تهران در شیفت عصر و شب  هفته گذشته توسط بازرسان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي مورد بازديد قرار گرفتند.

دبیر ستاد کشوری تحول نظام سلامت گفت: در اين بازديدهاي متمركز، حضور و كيفيت ارائه خدمات متخصص مقيم، نحوه عملكرد بيمارستان در خصوص اجرا و نظارت داخلي بسته مقيمي و ميزان رضايتمندي بيماران از اجراي اين طرح مورد بررسی قرار گرفت. عموم بیماران و همراهان آن ها از حضور متخصصین رضایت داشتند و امید است که این طرح با تلاش و جدیت بیشتری ادامه یافته و خدمتی در شان هموطنان عزیز به آنها ارائه گردد.



انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار