مشاور مدیرعامل سازمان میادین میوه و تره بار شهرداری تهران معقد است که استقبال از خرید محصولات ارگانیک نه تنها بیمه سلامت افراد است بلکه حفاظت از محیط زیست و رسیدن به توسعه پایدار کشاورزی را هم به ارمغان می آورد.

محمدی با اشاره به برپایی جشنواره هفته ارگانیک تهران، در خصوص بحث نظارت بر نحوه فعالیت عرضه کنندگان محصولات ارگانیک اظهار کرد: سازمان میادین میوه و تره بار هماهنگ با انجمن ارگانیک ایران است. انجمن موظف است کشاورزان یا بهره بردارانی که محصولات ارگانیک را تولید می کنند را شناسایی کرده و بعد از بازرسی در صورت تایید توسط سازمان میادین میوه و تره بار و بازارهای تابعه، غرفه های مخصوص عرضه محصولات ارگانیک در اختیار این افراد گذاشته می شود.
مشاور مدیرعامل سازمان میادین میوه و تره بار شهرداری تهران درباره نظارت دوره ای سازمان میادین هم به صورت هفتگی انجام می شود، ادامه داد: این در حالیست که نماینده ای از سوی سازمان مسئولیت این کار را بر عهده دارد و به این مراکز مراجعه می کند تا درنهایت اطمینان حاصل شود که حتما محصول ارگانیک به دست مصرف کننده می رسد.
وی با بیان اینکه پیشنهاد می شود که اعمال سیاست های حمایتی از محصولات و تولیدکنندگان ارگانیک توسط دولت صورت پذیرد، عنوان کرد: همچنین می توان به حمایت وزارتخانه و سازمان های مرتبط با کشاورزی و محصولات ارگانیک از جمله وزارت جهاد کشاورزی، بازرگانی و سایر نهادهای مرتبط اشاره کرد.
محمدی همچنین ادامه داد: بیمه محصولات ارگانیک توسط دولت و افزایش دانش فنی و اطلاعات عمومی کشاورزان در زمینه مزایای کشاورزی ارگانیک کمک زیادی را در این رابطه می تواند صورت دهد.
مشاور مدیرعامل سازمان میادین میوه و تره بار شهرداری تهران با تاکید بر اهمیت سلامت جسم و به دنبال آن روح افراد گفت: بررسی ها در کشورهای توسعه یافته نشانگر آن است که مصرف کنندگان حاضرند، محصولات سالم و طبیعی را 10 تا 40 درصد بیشتر خریداری کنند. این افراد بر این باورند که گرانی این محصولات به معنای هدر دادن سرمایه نیست، بلکه سرمایه گذاری برای سلامت جسمانی و روانی انسان است.
وی با اشاره به استقبال از خرید محصولات ارگانیک نه تنها بیمه سلامت افراد است بلکه حفاظت  از محیط زیست و رسیدن به توسعه پایدار کشاورزی را هم به ارمغان می آورد، خاطر نشان کرد: بنابر این علاوه بر مزایای زیست محیطی و اقتصادی، کشاورزی ارگانیک از لحاظ اجتماعی مزایای فراوانی از جمله تکیه بر نیروی کار، ایجاد فرصت های شغلی، عدم اتکا به واردات سموم شیمیایی و کودهای شیمیایی، رهایی از وابستگی های دارویی و درمانی را هم به دنبال دارد. ضمن اینکه در نهایت احیای غذاهای سنتی و افزایش امید به زندگی را نیز ایجاد می کند.
محمدی با تاکید بر اینکه از دیدگاه کشاورزی پایدار، محصولات به سه دسته تقسیم بندی می شوند، بیان کرد: اول محصولات ارگانیک که در فرآیند تولید آنها از هیچ نوع موادشیمیایی استفاده نشده و هدف از تولید آنها سلامت خاک، گیاه و انسان است. دوم محصولات سالم که با حداقل استفاده از نهاده های شیمیایی تولید می شوند و سوم محصولات طبیعی که محصولاتی هستند که عاری از بقایای مواد شیمیایی بوده و حاصل تولید در مناطق طبیعی و دست نخورده هستند.
وی هچنین درباره محصولات شناسنامه دار تصریح کرد: محصولات شناسنامه دار نیز محصولاتی هستند که توسط سازمان میادین و جهاد کشاورزی کدگذاری می شوند. مانند انجیر، زعفران، خرما و محصولاتی از این دست که جزو محصولات شناسنامه دار محسوب می شوند که تمامی انی محصولات در میادین میوه و تره بار شهرداری تهران عرضه می شود.
گفتنی است جشنواره هفته ارگانیک تهران از 11 تا 16 بهمن ماه در محل دایمی نمایشگاه های تخصصی شهرداری تهران واقع در بوستان گفت و گو برگزار می شود.

انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار