دکتر زهرا عبدالهی مدیر دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت در گفتگو با
خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران با اشاره به اینکه مردم بیشترین نمک دریافتی روزانه خود را از نان دریافت میکنند گفت: برای کاهش میزان نمک در نانها با اتحادیه نانوایان جلسات متفاوتی داشتیم که در نهایت قرار شد طرح کاهش میزان نمک و بهبود کیفیت نان به صورت پایلوت در استان زنجان آغاز شود که تا پایان سال اجرایی شود.
وی ادامه داد: تلاش داریم نتایج و الگویی که از این طرح به دست میآید را در سراسر کشور تسری دهیم.
عبدالهی خاطر نشان کرد: یکی از اهدافمان در افزایش کیفیت نانها، حذف جوش شیرین است.
انتهای پیام/