نان سبوس دار در اغلب موارد بهترین نان برای مصرف است چرا که این نوع نان دو برابر حد معمول نان‌های سفید، ویتامین و مواد معدنی مفید دارد.

نریمان سعادتی، متخصص تغذیه و رژیم درمانی در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران افزود: در بین نان‌های مختلف، نان‌های سبوس دار ارزش غذایی بیشتری دارند و مصرف آنها در طول شبانه روز توصیه می‌شود.

وی تاکید کرد: نان سبوس دار در اغلب موارد بهترین نان برای مصرف است چرا که این نوع نان دو برابر حد معمول نان‌های سفید، ویتامین و مواد معدنی دارد.

سعادتی گفت: نان‌های سبوس‌دار همچنین مواد فیبری بیشتری در مقایسه با نان سفید دارند.

وی با اشاره به اینکه فیبر موجود در نان‌های سبوس دار از بسیاری از اختلالات گوارشی پیشگیری می‌کند، یادآور شد: مواد فیبری جزء مواد مناسب باکتری‌های روده هستند که این باکتری‌ها علیه امراض میکروبی روده اقدام کرده و به عملکرد دستگاه ایمنی بدن نیز کمک زیادی می‌کنند.

سعادتی خاطرنشان کرد: مواد فیبری موجود در نان سبوس‌دار همچنین کلسترول و مواد سمی از تجزیه مواد غذایی را جذب کرده و به دفع آن از روده کمک زیادی می‌کند.



انتهای پیام/

برچسب ها: نان ، سبوس ، ویتامین ، فیبر
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.