به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران؛علی حسینی، متخصص طب سنتی ، میوه به در طب سنتی هم مصرف خوراکی دارد و هم بوئیدن آن، موجب نشاط و تقویت قلب و مغز میشود.
وی ادامه داد: بوئیدن میوه به باعث قطع حالت تهوع و استفراغ میشود به همین دلیل برای زنان باردار بسیار توصیه شده است.همچنین مصرف آن معده را تقویت میکند و از صعود بخارهای معده به سمت مغز و ایجاد بدبویی دهان جلوگیری میکند.
این متخصص طب سنتی گفت: میوه به ادرارآور است، نرم کننده سینه، مقوی معده و دستگاه هاضمه است.خونریزی را بند میآورد و برای رفع تنگی نفس کاربرد دارد.
وی افزود: «به» ترش مسهل است، استفراغ را بند میآورد و چون دارای طبع سرد و خشک است عصاره آن در رفع تشنگی مفید است.
این متخصص طب سنتی گفت: «به» شیرین نیز طبع گرم و سردی دارد و باعث نشاط و تقویت قوای قلبی و مغزی می شود.
حسینی افزود: جوشانده برگ درخت به نیز برای رفع بی خوابی مفید است و بهترین راه فروکش کردن عصبانیت است.
وی گفت: مصرف «به» برای زنان باردار توصیه شده چون علاوه بر اینکه طبق روایات باعث می شود کودک زیبا و خوش خلق شود به تقویت رحم زن کمک کرده و مانع سقط جنین می شود.
انتهای پیام/