با مصرف اين مواد غذایی در صبحانه 31٪ کمتر در ناهار غذاهاي چرب مصرف مي كنيد.

به گزارش خبرنگار كلينيك باشگاه خبرنگاران، خوردن بلغور جو دوسر برای صبحانه باعث می شود شما احساس سيري داشته باشيد و به طور قابل توجهی ميل به مواد شيرين را کاهش می دهد و با توجه به تحقیقات جدید در تاریخ تغذیه و متابولیسم محققان دريافتند جو مي تواند باعص سيري تا مدت زمان طولاني شود.
 
 محققان 36 مرد و زن را در يك دوره مورد مطالعه قرار دادند و دريافتند افرادي كه جو بلغور در وعده صبحانه مصرف مي كنند سوخت و ساز بيشتري دارند و روند چربي سوزي در بدنشان بيشتر است.
 
جو دو سر در مقایسه با دیگر غلات، از ارزش غذایی بالایی برای انسان برخوردار است و از نظر چربی و پروتئین، بسیار غنی می‌باشد. قسمت اعظم جو ذخیره شده، به مصرف خوراک دام می‌رسد؛ ولی توجهات اخیر به فیبر موجود در جو دو سر، کاربرد انسانی آن را نیز افزایش داده است.
 
نتايج مطالعات نشان مي دهند مصرف اين ماده غذايي در وعده صبحانه باعث تنظيم نيز خواهد شد.
 
انتهاي پيام/
برچسب ها: صبحانه ، جو ، لاغری ، چاقی ، بیماری ، درد ، درمان
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار