غلام پور پیش بینی کرد محصولات برداشت شده امسال نسبت به پارسال پنج درصد افزایش یابد .
وی گفت : افزایش عملکرد در واحد سطح ، طرحهای توسعه ای ، ارائه خدمات فنی و مشاوره ای از مهمترین دلایل افزایش تولید محصول سبزی و صیفی است .
بادمجان ، گوجه فرنگی ، پیاز ، انواع فلفل ، خیار و هندوانه عمده محصولات هرمزگان است که در فصل پاییز و زمستان نقش مهمی در تنظیم بازار کشور دارد.
معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان افزود : بیشترین محصولات خارج از فصل استان از شهرستانهای بندرعباس ، میناب ، رودان ، بندرخمیر و پارسیان برداشت می شود .
غلامپور گفت : حدود ۷۰ تا ۸۰ درصد محصولات به استانهای دیگر ارسال می شود و مابقی در استان به فروش می رسد .