از ابتدای برداشت محصولات صیفی و سبزی خارج از فصل از زمینهای زیرکشت هرمزگان تاکنون بیش از ۸۰۰ هزار تن محصول برداشت شده است .

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران بندرعباس فصل برداشت محصولات خارج از فصل در هرمزگان از آبان آغازمی شود و تا اردیبهشت ادامه دارد.
معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان پیش بینی کرد تا پایان فصل برداشت یک میلیون و ۴۰۰ هزار تن محصول سبزی و صیفی خارج از فصل از ۵۵ هزار هکتار زمین زیر کشت برداشت شود .

غلام پور پیش بینی کرد محصولات برداشت شده امسال نسبت به پارسال پنج درصد افزایش یابد .

وی گفت : افزایش عملکرد در واحد سطح ، طرحهای توسعه ای ، ارائه خدمات فنی و مشاوره ای از مهمترین دلایل افزایش تولید محصول سبزی و صیفی است .

بادمجان ، گوجه فرنگی ، پیاز ، انواع فلفل ، خیار و هندوانه عمده محصولات هرمزگان است که در فصل پاییز و زمستان نقش مهمی در تنظیم بازار کشور دارد.

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان افزود : بیشترین محصولات خارج از فصل استان از شهرستانهای بندرعباس ، میناب ، رودان ، بندرخمیر و پارسیان برداشت می شود .

غلامپور گفت : حدود ۷۰ تا ۸۰ درصد محصولات به استانهای دیگر ارسال می شود و مابقی در استان به فروش می رسد .

هرمزگان در تولید محصولات سبزی و صیفی خارج از فصل جزء ۳ استان برتر کشور است.
انتهای پیام/ب
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.