وی افزود: تمام مسئولان دستگاههای اجرائی باید نگاه خود را به وضعیت سلامت کارمندان به ویژه بانوان تغییر دهند و مدیران باید ساعاتی از وقت اداری را به ورزش بانوان اختصاص دهند تا سطح سلامت این گروه در جامعه ارتقاء یابد.
مدیرکل دفتر امور بانوان و خانواده استانداری مرکزی تصریح کرد: از مهمترین سیاست دولت یازدهم در حوزه زنان توجه به تحکیم بنیان خانواده، معرفی چهره زن اسلامی به جوامع بینالمللی، توجه به زنان نیازمند، حمایت و توجه به سلامت روحی و جسمی زنان بوده که میتواند مهمترین راهکار برای اهمیت نقش زنان است.
فرجی با اشاره به اهمیت جایگاه بانوان گفت: دولت در صدد است که با معرفی چهره زن اسلامی به جوامع دیگر، نگاه غربیها را به جایگاه زن و نقش زن در خانواده تغییر دهد چراکه بانوان یکی از ارکانهای اساسی در خانوادهها بوده و ارتقاء نقشآفرینی زنان در اجرای سیاستهای اقتصاد مقاومتی از مهمترین موضوعاتی است که امروز باید با جدیت به آن پرداخته شود.
وی افزود: با توجه به نقش بانوان باید به وضعیت روح و جسم آنان نیز توجه کرد که این مهم بسیار ضروری بوده و دفتر امور بانوان در راستای سیاستگذاری، برنامهریزی، حمایت و نظارت بر برنامههای حوزه بانوان تاکنون گامهای مهمی را برداشته است.
مدیرکل دفتر امور بانوان و خانواده استانداری مرکزی تصریح کرد: امید است که بتوانیم با برنامهریزیهای مناسب و مدتدار در کارگروههای تخصصی بانوان با شناخت دقیق از وضعیت بانوان در راستای رفع مشکلات موجود گام برداریم.
فرجی با اشاره به اجرای طرحهای حوزه بانوان گفت: با مشارکت و هماهنگی دستگاههای اجرایی در اجرای طرحهای حوزه بانوان با کمترین هزینه بیشترین بهرهوری را داشته باشیم.
/انتهای پیام