رئیس سازمان بسیج مستضعفین گفت: قاضی و ضابطین رسیدگی به پرونده‌های مفاسد اقتصادی نیازمند حمایت جدی هستند.

ضرورت حمایت جدی از قضات پرونده‌های مفاسد اقتصادی

به گزارش خبرنگار حقوقی قضایی باشگاه خبرنگاران، سردار «محمدرضا نقدی» عصر امروز با حضور در همایش حقوق و اقتصاد مقاومتی که در دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه تهران برگزار شد، با گله و شکایت از عدم حمایت از قضات و ضابطین برخورد با مفاسد اقتصادی گفت: اقتصاد مقاومتی، مبارزه با مفاسد اقتصادی و رشد تولید با حمایت از قضات و ضابطین این امر میسر می‌شود.

رئیس سازمان بسیج مستضعفین با یادآوری یکی از پرونده‌های مفاسد اقتصادی در دهه هفتاد که خود در به جریان انداختن آن نقش داشته است، گفت: وقتی کار را با قاضی‌های آن پرونده شروع کردیم، عبارت‌هایی به من گفتند که نمی‌توانم الان بگویم و پیش بینی کردند که سرنوشت‌شان چگونه می‌شود و اگر آن روز با قاطعیت برخورد می‌شد، وضع مفاسد اقتصادی الان این گونه نمی‌شد.

وی با تأکید بر این که قاضی و ضابط در این زمینه نیازمند حمایت جدی هستند، اظهارداشت: اگر مدیریت‌های بالاتر بخواهند به صورت جدی این مسئله را پیش ببرند این کار شدنی است و با امکانات و تکنولوژی که امروز وجود دارد به راحتی می‌توان مسائل را کنترل کرد.

سردار نقدی تأکید کرد: با این امکانات فنی میلیون‌ها لیتر قاچاق که هیچ! امکانات فنی این امکان را می‌دهد که در گمرک از قاچاق حتی تلفن همراه به این کوچکی هم جلوگیری شود، اما فشارها مانع کنترل است و هر کسی بگوید نمی‌شود کنترل کرد، من حاضرم به او ثابت کنم که می‌توانیم کنترل کنیم.

وی با بیان این که امروز از دوره‌های سخت عبور کرده‌ایم، تاکید کرد: در تلاشیم کشورمان در همه امور به یک الگو برای جامعه به بن‌بست رسیده جهانی تبدیل شود و این رسالت امروز به دوش ماست تا اسلام را به دنیا عرضه کنیم.

سردار نقدی افزود: اگر کارگزاران و جریان‌هایی که باید افکار ناب را پیدا کنند، این قابلیت را نداشته باشند؛ با وجود کامل بودن اسلام و برخورداری از رهبری فقیه این امر انجام نمی‌شود، چنانچه در زمان امیرالمؤمنین(ع) هم محقق نشد.

رئیس سازمان بسیج مستضعفین با بیان این که برخی از سیاست‌های اقتصاد مقامتی برخی از اقتصاددان‌های برجسته دنیا را شگفت‌زده کرده، تصریح کرد: این قوانین باید به قوانین پایین‌دستی نیز تبدیل شود.

سردار نقدی تصریح کرد: اگر گفتیم نباید واردات کنیم و باید خودمان بسازیم اما از آن طرف وزارت نفت مجاز شد که دکل 7 تنی خود را از خارج بیاورد، فایده‌ای ندارد زیرا بسیاری از اقداماتی که می‌توان انجام داد نیازی به تحقیقات ندارد و به راحتی می‌توان ساخت.

وی مسئله مبارزه با فساد را از بزرگ‌ترین موانع شکوفایی اقتصادی برشمرد و گفت: برخی افراد فکرهایی دارند و معتقدند برای شکوفایی اقتصادی مقداری فساد لازم است که این افراد در کشور ما هم هستند و در دوره مدیریت‌شان هم این طور عمل کردند و نتیجه را هم دیدیم.

سردار نقدی تأکید کرد: کسانی که از مالیات فرار می‌کنند فرصت رقابت را از افراد قانونمند و کسانی که قاچاق می‌کنند، قدرت رقابت را از تولیدکننده می‌گیرند.

وی افزود: کسانی که صادرات نفتی می‌کنند و ثروت هنگفتی از مردم را می‌دزدند، وقتی افراد به این صاحبان ثروت‌های باد آورده می‌نگرند، تصمیم بگیرند، راه آن‌ها را بروند.

سردار نقدی با ابراز تأسف ادامه داد: با دیدن این افراد دیگر دست جوان به کار نمی‌رود و علاقه‌ای به تلاش و عرق ریختن ندارد و احساس می‌کند وقتی راه‌هایی برای یک شبه پولدار شدن هست، نباید کار کند و او هم باید همان راه را برود.

رئیس سازمان بسیج مستضعفین تبدیل کردن مبارزه با فساد اقتصادی با ابزاری سیاسی برای کنار زدن دیگران را بزرگ‌ترین خیانت به ملت خواند و گفت: اگر افرادی هستند که هم سیاسی و هم اقتصادی هستند، اما عمده مفاسد اقتصادی مربوط به افراد غیرسیاسی است که کسی اسم‌شان را نمی‌داند و وقتی جناحی به سر کار می‌آید با وی رفیق می‌شوند و از وی تعریف می‌کنند.

سردار نقدی مسئله مبارزه با فساد اقتصادی را ملی و فراجناحی برشمرد و گفت: همه باید به صحنه بیایند و هر کسی وابسته به هر خاندان و جناحی است اگر فساد اقتصادی کرده باید بدون ترس محاکمه شود.

وی عنصر دیگر را شفافیت اقتصادی خواند و تصریح کرد: گردش‌های مالی و میزان ثروت‌ها هم باید شفاف باشد اما متأسفانه عده‌ای معتقدند شفافیت مانع رشد اقتصادی می‌شود و سرمایه‌گذارها می‌ترسند.

رئیس سازمان بسیج مستضعفین با یادآوری این که هرگاه این مسئله خواست قانونی شود، عده‌ای مانع تصویب این قانون شدند اظهار داشت: حتی در کشورهای سرمایه‌داری هم اگر پول نقد زیادی در دست کسی باشد و به بانک نبرده باشد، آن فرد مورد مؤاخذه قرار می‌گیرد.

سردار نقدی با بیان این که بیشتر حواس ما در حوزه‌های جاسوسی و امنیتی بوده، بیان داشت: در سایه این نوع عملکرد از مسائل اقتصادی غفلت کرده‌ایم و در این سال‌ها دست‌هایی فعالیت کرده‌اند که مقررات ضدتولیدی تصویب کرده‌اند.

وی با ابراز تأسف از این که موانع قانونی برای تولید و سهولت برای واردات بسیار زیاد است، خطاب به حقوقدانان گفت: اگر می‌خواهید فعالیت کنید باید مقررات ضد تولید را بردارید.

سردار نقدی در ادامه از عدم وجود قانون ضد انحصار ابراز تأسف کرد و گفت: در حال حاضر افرادی انحصار واردات مرغ، شکر و یا بنزین را در اختیار خود دارند.

سردار نقدی در ادامه  به مسئله دفاع حقوق بین‌المللی پرداخت و گفت: پرونده حقوقی ما که در حال حاضر با حساب‌های بانکی‌اش فراتر از 20 میلیارد دلار شده 36 سال است جریان دارد و معلوم نیست که چه وقت می‌خواهد به نتیجه برسد؟

وی در پایان گفت: دانشگاهیان و حقوقدانان ما چقدر با این مسائل آشنا هستند که امروز حقوق بین‌الملل با همکاری رسانه اهرم قوی‌ای برای دشمنان ما تبدیل شده است.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار