سهراب پهلوان، متخصص طب سنتی در گفتگو با
خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران،گفت: عطر گل نرگس فرار است به این معنی که این گل بعد از خشک شدن عطر خود را از دست میدهد و به دنبال آن تقریبا 80 درصد از خواص این گل از بین میرود. به همین دلیل فقط از پیاز گل نرگس استفاده میشود.
دکتر پهلوان، ادامه داد: پیاز این گل برای کوفتگیهای زیاد، ضرب دیدگی، در رفتگی، کبودی و خونریزیهای زیاد کاربرد دارد. پیاز گل نرگس را له کرده بخار پز میکنند و همراه زرد چوبه به صورت ضماد برای درمان کوفتگی و خون مردگی استفاده میکنند.
وی همچنین تصریح کرد: جوشاندن پیاز این گل در شیر، خارش و اگزما را بهبود میبخشد.
دکتر پهلوان، در پایان افزود: گل نرگس در محیط سرد خاصیت ضد عفونی کنندگی بیشتری دارد و معطرتر است.
انتهای پیام/