دکتر عیسی مالمیر، رئیس مرکز تحقیقات بسیج جامعه پزشکی کشور در گفتگو با
خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران، گفت: بحث تولید محصولات تراریخت، نوعی تکنولوژی است که برای تولید انبوه محصولات بویژه محصولات کشاورزی استفاده میشود که از علم بیوتکنولوژی برای افزایش محصولات استفاده میشود. این در حالی است که در تولید سنتی محصول، منابعی چون زمین، آب و منابع انسانی نقش عمده را ایفا میکنند. در حالی که در تولید محصولات تراریخت، با دستکاری ژنتیک تولید محصول را بسیار بالا میبرند ولی اینکه آیا افزایش تولید از این طریق منجربه ارتقاء یا حفظ کیفیت محصولات میشود یا نه جای سوال است که ضروری است بیشتر مورد ارزیابی قرار گیرد.
وی افزود: محصولات تراریختی هر چند که از نظر منابع اقتصادی بسیار سود آور است ولی کیفیت تغذیهای این محصولات سوالی است که باید با رویکرد همه جانبه نگر مورد کنکاش قرار گیرد.
دکتر مالمیر، ادامه داد: این محصولات در کشور ما وارداتی هستند و در داخل کشور تولید هیچ نوع محصول تراریختی را نداریم.
انتهای پیام/