عماد معصومی متخصص تغذیه و رژیم درمانی در گفتگو با
خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: بسیاری از میوهها خاصیت ضد سرطانی خوبی دارند که از جمله آنها میتوان به آناناس، سیب، پرتقال، موز و انگور اشاره کرد.
وی با اشاره به اینکه آناناس خواص ضد سرطانی بسیار خوبی دارد، تاکید کرد: آناناس حاوی آنتی اکسیدان و ویتامین C است و مصرف منظم و مداوم آن میتواند از سرطانهای ریه و سینه تا حد قابل توجهی پیشگیری کند.
معصومی افزود: سیب نیز در کاهش خطر سرطان پروستات موثر بوده و همچنین پرتقال در کاهش خطر سرطانهای دستگاه گوارش موثر است.
وی با بیان اینکه انگور قرمز نیز در کاهش خطر سرطان موثر است، یادآور شد: انگور قرمز مادهای دارد که از فعالیت آنزیمی که مسئول ساخت و رشد سلولهای سرطانی است، جلوگیری میکند.
معصومی خاطر نشان کرد: سبزیجات از جمله کلم، گوجه فرنگی، هویج و اسفناج نیز خواص ضد سرطانی بسیار خوبی دارند.
انتهای پیام/